Agenda

zondag 7 januari - Bistro in Petto

Nieuwjaarsreceptie – zondag 7 januari

Om het jaar 2024 op een feestelijke manier te beginnen, nodigen we jullie graag uit voor onze Nieuwjaarsreceptie op zondag 7 januari. Dit is het perfecte moment om samen te komen, ervaringen uit te wisselen, en nieuwe connecties te maken binnen onze bruisende ondernemersgemeenschap. Naast een gezellig samenzijn, biedt deze bijeenkomst ook de gelegenheid om samen vooruit te kijken en onze doelen en ambities voor het nieuwe jaar te delen.

Datum: Zondag, 7 Januari 2024
Tijd: 15:00 – 18:00 uur
Locatie: In de Pub van Bistro in Petto (Rossum)

We hopen jullie allemaal te zien op deze inspirerende bijeenkomst om het nieuwe jaar in te luiden. Laten we samen toasten op een jaar vol nieuwe kansen en succesvolle ondernemingen!Aanmelden

donderdag 21 maart - bedrijfsbezoek Signify

Bedrijfsbezoek Signify – donderdag 21 maart

Signify is een Nederlandse producent van lichtbronnen, het was van oudsher een divisie van Koninklijke Philips Electronics N.V. met het hoofdkantoor gevestigd in Eindhoven. In mei 2018 is de bedrijfsnaam Philips veranderd in Signify.

dinsdag 16 april - Algemene Leden Vergadering

Algemene Leden Vergadering – dinsdag 16 april

Tijdens de Algemene Leden Vergadering blikken we terug op het afgelopen jaar en kijken we vooruit naar wat 2024 te brengen heeft! We zijn vanzelfsprekend weer bezig om een interessante spreker of act te boeken.

zondag 9 juni - Happen & Trappen

Happen & Trappen – zondag 9 juni

Afgelopen jaar ons debuut, een rondje op de fiets langs ondernemers (Profile Chris van Uitert, Brood&Zo, Het Hart van Alem, Bosch Hedel, JM Advocaten, Makelaarsoord en Wonen&Welzijn, Café Babbels en BBQ van John Blakenburg! Komen we dit jaar bij jouw bedrijf langs? Laat het ons weten!

zondag 1 september - OVM Familiedag

OVM Familiedag – zondag 1 september

Achter iedere succesvolle ondernemer staan sterke mensen die er verantwoordelijk voor zijn dat je kan doen wat je wil doen. Je partner, je kinderen of andere mensen. Op de OVM familiedag is iedereen welkom en maken we er een leuke gezellige dag van!

donderdag 26 september - Bedrijfsbezoek Beekse Bergen

Bedrijfsbezoek Beekse Bergen / Libema – donderdag 26 september

De Beekse Bergen is onderdeel van Libéma, het bedrijf wat opgebouwd is door de familie Lips. We krijgen een exclusieve rondleiding op het park en vanzelfsprekend meer te horen van het ondernemerschap van de familie Lips zelf!

donderdag 31 oktober - OVM Kennissessie

OVM Kennissessie – donderdag 31 oktober

Afgelopen jaar hadden we een kennissessie over AI. Gijs Besselink (AI-technologist van iO Digital), had ons meegenomen op een fascinerende reis door de wereld van Kunstmatige Intelligentie, waarbij hij de nieuwste ontwikkelingen en toekomstige mogelijkheden belichtte. We gaan voor dit jaar vanzelfsprekend weer op zoek naar een interessante spreker!