Aanmelden activiteit OVM

OVM Jubileumfeest

Beste OVM-lid,

We zijn verheugd om u uit te nodigen voor het 25-jarig jubileumfeest van onze ondernemersvereniging op 23 september! Deze avond zal gevuld zijn met plezier, muzikaal entertainment en heerlijke hapjes en drankjes. Daarnaast biedt deze feestavond een mooie gelegenheid om andere ondernemers binnen onze vereniging te ontmoeten, te netwerken en herinneringen aan 25 jaar OVM met elkaar te delen.

Als OVM-lid ontvangt u 2 persoonlijke toegangskaarten voor het jubileumfeest. Daarnaast kunt u maximaal 2 (persoonlijke) toegangskaarten bestellen voor een zakelijke relatie voor € 50,- per toegangskaart. Wij vragen u om uw aanwezigheid en die van uw introducee te bevestigen.

Mocht u nou later nog iets aan uw aan- of afmelding willen wijzigen? Stuur dan een mail naar activiteiten@ovmmaasdriel.nl. We kijken er naar uit om u op het jubileumfeest te verwelkomen en samen een onvergetelijke avond te beleven!

Met feestelijke groeten,
Bestuur Ondernemersvereniging Maasdriel

Vul hieronder uw gegevens in:
/
Optioneel
U kunt maximaal 2 (persoonlijke) toegangskaarten bestellen voor een zakelijke relatie voor € 50,- per toegangskaart. U ontvangt hiervoor een factuur.