Uw bedrijf met de tijd mee?

Dinsdag 30 oktober hebben we in De Kreek een thema-avond georganiseerd genaamd 'Uw bedrijf met de tijd mee'. Op deze avond verzorgde Arendse Health Center een bedrijfsbezoek met meer informatie over de gezondheid van de mens binnen het bedrijf. Aansluitend leerden Buro Buiten Zinnen en Online Identity de ondernemers meer over social media.

Bedrijfsbezoek Arendse
Cees Arendse heeft tijdens de rondleiding alle mogelijkheiden laten zien, waarvoor u bij Arendse terecht kunt, van spinning tot aan fitness. Daarnaast heeft hij een bedrijfspresentatie gegeven over het ontstaan van het bedrijf en de zakelijke mogelijkheden bij Arendse. Denk hierbij aan fitness voor bedrijven, voor een duurzame investering in het menselijk kapitaal van uw bedrijf.

Social media
Verder stond er die avond een informatieve presentatie op het programma van Rik Voogt (Buro Buiten Zinnen) en Ad van Gessel (Online Identity) om dieper in te gaan op de volgende zaken; 'Welke soorten Social media zijn er?' en 'Facebook in de praktijk'. Hier is ook uitgelegd hoe u als bedrijf gemakkelijk een zakelijke Facebookpagina op kunt zetten in de vorm van een 10 stappenplan.

Het 10-stappen plan is hier te downloaden.
.
.