Nieuwe voorzitter, penningmeester en bestuursleden (marketing & communicatie) voor OVM!
Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 10 april jl. is de nieuwe voorzitter van de van Ondernemers Vereniging Maasdriel gepresenteerd. Jos Broekmeulen heeft na 5 jaar het stokje overgedragen aan Ad van Gessel (welke al reeds 6 jaar bestuurslid is binnen de vereniging). Hij zal de koers die de afgelopen jaren ingezet is doorzetten, waarbij onder andere de focus ligt op advisering bij en uitvoering van de centrumvisie, het intensiveren van het contact met de gemeente en vanzelfsprekend het organiseren van leuke en interessante activiteiten voor leden. Naast een nieuwe voorzitter, heeft de vereniging een nieuwe penningmeester (Frenk van den Bogaard) en twee nieuwe bestuursleden voor de marketing (Rob Harmsen) en communicatie (Marc van Osch).

Ad van Gessel is blij met de trend van de laatste jaren dat steeds meer jonge ondernemers uit de regio lid worden van de ondernemersvereniging en gaat zich inzetten voor nog meer (jonge) leden! Tijdens de Algemene Leden Vergadering van afgelopen dinsdag is het beleid en zijn de activiteiten van het afgelopen jaar besproken en de plannen voor het aankomende jaar gepresenteerd.

De avond is afgesloten met een interessant verhaal van spreekster Annemarie van Gaal, bekend ondernemer en investeerder. Foto's van deze avond zijn de vinden op onze Facebook pagina.