Even voorstellen: Kurvers Snackworld Outdoor

Steffen Kurvers, sinds kort lid van de OVM is eigenaar van het bedrijf Snacksworld Outdoor;

Bent u op zoek naar een frietwagen waarmee uw gasten van lekker eten kunnen worden voorzien? Voor bij u thuis, op een bedrijfsfeest of een evenement? Dan bent u bij Snacksworld Outdoor aan het goede adres! Snacksworld Outdoor, voor al uw feesten, partijen en evenementen!

Over Steffen Kurvers
In het dagelijks leven ben ik automonteur bij Autobedrijf Hooymans in Velddriel, daarnaast volg ik een deeltijdstudie voor 2e graads docent motorvoertuigentechniek en werktuigbouwkunde. In de avonden/weekenden/vakanties houd ik me bezig met Snacksworld Outdoor.

Mijn ouders hadden een cafetaria in Kerkdriel en omdat de vraag naar een frietwagen tijdens evenementen en partijen groeide, hebben mijn vader en ik in 2008 besloten een bedrijf te starten dat zich daar op richt. Wij hebben een ruime mobiele snackwagen die snel in te zetten is op feesten. Daarnaast hebben we ook de beschikking over een professionele barbecuestand voor de verkoop van broodjes op evenementen. We hebben afgelopen jaar weer een groot aantal nieuwe tevreden klanten erbij gekregen.

Snacksworld Outdoor, voor al uw feesten, partijen en evenementen!
Zie ook: www.snacksworldoutdoor.nl