Even voorstellen: FreSjo

Passie voor bouw en de drive om hard te werken. Om die reden startten Frenk van den Bogaard en Sjoerd Laheij in 2010 FreSjo, het ontwerp- en tekenbureau voor al uw bouwtekeningen. Juist in economisch mindere tijden in de bouw, is het de hoogste tijd voor een jong bedrijf met een moderne blik op bouwtekeningen van woningen en bedrijven. Niet voor niets is FreSjo specialist in de moderne manier van tekenen: 3d. Op die manier geeft FreSjo de bouw een stimulans.

FreSjo is een modern, betrouwbaar en slagvaardig bedrijf, dat staat voor de juiste verhouding van prijs en kwaliteit. Wij maken bouwkundige tekeningen, en zetten uw ideeën om in een ontwerp. Het allerbelangrijkste daarbij is uw wens. Samen realiseren we uw droomhuis of topbestemming om optimaal te kunnen werken. Of het nu gaat om het verrichten van tekenwerk, bouwkundig advies, bouwkosten bepalen, een ontwerp op maat, het begeleiden van een bouwproject of 3d ontwerpen, u bent bij FreSjo altijd aan het juiste adres. Elke bouwkundige opdracht zien wij als een uitdaging, die wij op professionele wijze aanpakken.

Frenk van den Bogaard en Sjoerd Laheij zijn sinds oktober 2011 toegetreden tot de OVM. En sinds december 2011 is Frenk ook lid van het bestuur van de OVM. Met zijn frisse blik komt dit de verjonging van (het bestuur van) de OVM ten goede.

Wilt u meer weten over de bouwkundige diensten die FreSjo u kan bieden? Kijk dan eens op www.fresjo.nl of neem vrijblijvend contact met ons op via 06-15 38 35 49 (telefoonnummer Sjoerd) of via info@fresjo.nl. Wij adviseren u graag.