Dinsdag 3 juni Golfclinic & WedstrijdOp dinsdag 3 juni zijn alle leden van de OVM van harte uitgenodigd bij Golfbaan de Dorpswaard. Altijd al een keer willen golfen? Het balletje zo ver mogelijk slaan? De golfprofessionals van Golfschool Perfectgolf gaan het je leren! OVM leden in het bezit van een GVB kunnen ook een 9 holes ronde lopen. Nadat de clinic en of wedstrijd heeft plaatsgevonden, zal er in het clubhuis een korte presentatie worden gegeven over het ontstaan van de Dorpswaard en de mogelijkheden op deze prachtige baan. Ben je erbij? Van harte welkom!

Wanneer, waar?

Datum: Dinsdag 3 juni 2014
Tijd: vanaf 14.00 uur
Plaats: Golfclub De Dorpswaard, Piekenwaardweg 3, 5331 PD Kerkdriel

Programma
14.00 uur Ontvangst met koffie en thee / Welkomstwoord
14:15 uur Korte presentatie Hans Jansen
14.45 uur Uitleg golfclinic door golfprofessionals
15.00 uur Start 9 holes wedstrijd
15.15 uur Start clinic
17.00 uur Binnenkomst deelnemers
17.30 uur Presentatie Dorpswaard
17.45 uur Netwerkborrel met hapje & drankje

Golfbaan de Dorpswaard
De aantrekkelijkste verenigingsbaan in de regio Golfclub De Dorpswaard is een vereniging waar de golfer die ontspannen wil spelen zich thuis voelt. De golfbaan is buitendijks aangelegd in het oude stroomgebied van de Maas op de grens van Gelderland en Noord-Brabant. Gerard Jol is er in geslaagd om hier een uitdagende 9-holesbaan te ontwerpen. Er wordt door de leden alles aan gedaan om het levendige en natuurlijke karakter van de golfbaan te waarborgen. Het prachtige clubhuis op palen mag uniek genoemd worden en nodigt uit voor regelmatig bezoek. De sfeer in het clubhuis en op het terras is informeel en gezellig. Een goede horecavoorziening zorgt voor de rest. Nieuwkomers zijn altijd van harte welkom en worden door de leden opgevangen en geïntroduceerd. Ook greenfeespelers kunnen rekenen op een gastvrij onthaal.

De club kent geen starttijdensysteem waardoor er op ieder gewenst moment gegolfd kan worden. De marshals zijn de gastheren en -vrouwen op de baan. Zij zorgen voor een vlot verloop van het golfspel. De oefenfaciliteiten zijn aantrekkelijk, vooral de driving range op water. De golfschool speelt in op de behoefte om het golfen te verbeteren met voor iedere golfer een op maat gesneden aanpak. Er is volop gelegenheid voor deelname aan clubactiviteiten. Een interactieve website zorgt voor een goede communicatie tussen de leden en de club. Het wedstrijdprogramma loopt het hele jaar door en wordt door de leden als buitengewoon gevarieerd ervaren. Niet voor niets wordt De Dorpswaard de aantrekkelijkste verenigingsbaan in de regio genoemd.

Voor aanmelden en eventuele vragen kunt u een mail sturen naar activiteiten@ovmmaasdriel.nl.

Lid worden van de OVM? Bekijk de pagina 'Lid worden'