Bedrijfsbezoek - De Groot en FC Den Bosch

Vrijdag 4 oktober hebben de leden van Ondernemers Vereniging Maasdriel een bedrijfsbezoek gebracht aan De Groot International te Hedel. De Groot International is een wereldwijde speler in de AGF Branche en heeft in de loop der jaren een sterke internationale reputatie opgebouwd.
Ze importeren groenten en fruit uit circa 50 landen en exporteren naar circa 30 landen. Het bedrijf, gerund door Ben en William de Groot (3e generatie) beschikt over vier geconditioneerde locaties in Nederland en Engeland met in totaal 40.000 vierkante meter vloeroppervlak. Op dit moment wordt de capaciteit uitgebreid met zo'n 80 bananenrijpcellen waarin bananen gerijpt worden voor de klant. Een zeer mooi bedrijf waar wij als Maasdrielse ondernemers trots op mogen zijn. Na het bedrijfsbezoek is een bezoek gebracht aan de Businessclub van FC Den Bosch voor de wedstrijd tegen De Graafschap.
Helaas zonder winst voor FC Den Bosch, maar ook zeer zeker mooi voor de leden van de OVM om eens te kijken of het interessant is om de businessclub vaker te bezoeken of lid te worden.