Algemene Ledenvergadering 15 april as.15 april 2014 vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Ondernemers Vereniging Maasdriel plaats. Dit jaar met als spreker dhr. Henny van der Most. Wij nodigen alle leden van de OVM graag uit. Bekijk uw mail voor de aanmeldlink of stuur een mail naar activiteiten@ovmmaasdriel.nl.

De agenda:

- Opening vergadering
- Binnen gekomen mededelingen
- Goedkeuring notulen ALV 2012
- Overzicht activiteiten 2012
- Geplande activiteiten 2013
- Mutaties leden bestand
- Bij interesse voorstellen nieuwe leden
- Financieel verslag van de Penningmeester
- Kiezen nieuw lid kascommissie
- Verslag Consumenten commissie
- Rondvraag
- Einde vergadering en pauze

Na de pauze +/- 21.30 uur hebben we als spreker Henny van der Most. Laat u verrassen, maar wel even aanmelden zodat we weten hoeveel personen er komen ivm met bediening en hapjes. Ook uw partner is welkom.

Henny van der Most

Hennie van der Most begint op zijn 16e als ‘krullenjongen’ in een metaalfabriek te werken. Hij verdient 35 gulden per week. Vervolgens werkt hij bij een kachelfabriek aan de lopende band. Hennie wil meer vrijheid en vindt dat in de baan als pompbediende. De pomp moest om 22 uur gesloten zijn, maar omdat klanten blijven komen blijft Hennie werken tot 24 uur. Hij verkoopt niet alleen brandstof, maar ook ruitenwisservloeistof, maakt de ruiten van de auto’s kosteloos schoon en heeft altijd een vriendelijk woord voor de klanten. Hij krijgt steeds meer klanten en vindt het prachtig. In die tijd beseft hij dat hij zelf wil ondernemen.
Hennie heeft zijn eigen mosterd ontwikkeld die in de restaurants geserveerd wordt. Hij eet er regelmatig en kijkt altijd kritisch naar zijn bedrijven en naar wat er verbeterd kan worden. Hennie heeft geen ondernemingsraad, terwijl 1500 mensen in zijn bedrijven werken. Bijzonder. Zijn werknemers hebben er geen behoefte aan. Als er iets is weten ze Hennie te vinden. De lijnen zijn kort. Ook dat is één van zijn successen.

Lees hier meer over Henny van der Most