Nieuws

Algemene Leden Vergadering 2021 met Hans van Breukelen
Dinsdag 19 oktober Algemene Leden Vergadering met spreker Hans van Breukelen.
Lees meer
21 december 2019 ~ Late Night Shopping
De feestdagen komen dichterbij en daarbij ook Late Night Shopping, dit jaar op zaterdag 21 december! Een unieke samenwerking tussen ondernemers in Maasdriel om klanten te bedanken.
Lees meer
23 oktober Kennissessie: Wet arbeidsmarkt in balans
Hebt u personeel? Zo ja, dan is van groot belang dat u bij deze kennissessie aanwezig bent.

De Wet arbeidsmarkt in balans komt er namelijk aan en gaat (grotendeels) al in op 1 januari 2020. Iedere ondernemer met personeel krijgt hier direct mee te maken, omdat o.a. het ontslagrecht wordt aangepast, een werknemer al vanaf zijn eerste werkdag recht krijgt op een transitievergoeding, de ketenregeling wordt verruimd en er andere – strengere – regels gaan gelden voor werken met oproepkrachten. OVM organiseert daarom op woensdagavond 23 oktober a.s. om 20.00 uur een kennissessie over de Wet arbeidsmarkt in balans, welke wordt verzorgd door mr. Niki van Mook van De Jong Van Mook Advocaten uit Kerkdriel.
Lees meer
OVM Septemberuitje - 10 september
*Aankondiging Septemberuitje - Dinsdag 10 september*
Het programma van het septemberuitje van Ondernemers Vereniging Maasdriel is rond!
We zullen dinsdag 10 september om 10.30 vertrekken richting het stadion van PSV in Eindhoven, waar we tijdens de PSV tour meer dan 100 jaar historie zullen zien. Vervolgens vertrekken we naar het Bavaria Brouwerijcafé voor een rondleiding onder leiding van een professionele tourguide. We sluiten de dag culinair af bij Brasserie Pastis Rosmalen.
Aanmelden kan middels de link in de per mail gezonden uitnodiging!
Lees meer
OVM Solextocht - 2 juni
2 juni organiseert Ondernemers Vereniging Maasdriel de OVM Solex Bedrijventocht! De solex tocht is een ‘speurtocht’ langs een aantal bedrijven (leden van de OVM) waar we op een leuke manier meer te weten komen over het bedrijf en haar ondernemer.

Ook lid worden van de OVM? Stuur een e-mail naar info@ovmmaasdriel.nl.
Lees meer
16 april - Algemene Leden Vergadering OVM
Dinsdag 16 april vindt voor leden van Ondernemers Vereniging Maasdriel de Algemene Leden Vergadering plaats. Tijdens deze bijeenkomst blikken we terug op 2018 en kijken we vooruit naar wat 2019 ons te bieden heeft. Dit jaar met als gastspreker Marco Aarnink!
Lees meer
22 december 2018 ~ Late Night Shopping
De feestdagen komen dichterbij en daarbij ook Late Night Shopping, dit jaar op zaterdag 22 december! Een unieke samenwerking tussen ondernemers in Maasdriel om klanten te bedanken.
Lees meer
Kennissessie: Het belang van goede voorwaarden
Hoe staat het met de algemene voorwaarden van uw onderneming? Heeft u ze zelf opgesteld, gekregen van uw brancheorganisatie of gekopieerd van uw concullega’s? Het belang van (goede) algemene voorwaarden wordt vaak onderschat en vaak zijn ze er zelfs nog niet. Donderdagavond 11 oktober om 20:00 uur neemt Marc van Osch (Bus & Van Osch Advocaten) u mee in de wereld van algemene voorwaarden.
 
Lees meer
25 April - Kennissessie AVG / GDPR (presentatie PrivacyMinds)
25 april organiseert Ondernemers Vereniging Maasdriel om 20:00 in de Kreek een kennissessie over de AVG/GDPR wetgeving welke 25 mei aanstaande van kracht gaat.
Lees meer
Nieuwe voorzitter, penningmeester en bestuursleden (marketing & communicatie) voor OVM!
Tijdens de Algemene Leden Vergadering van 10 april jl. is de nieuwe voorzitter en twee nieuwe bestuursleden van de van Ondernemers Vereniging Maasdriel gepresenteerd.
Lees meer
10 April - Algemene Leden Vergadering
Dinsdag 10 april vindt in Restaurant Dukdalf de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering van de OVM plaats met als spreekster ondernemer en investeerder Annemarie van Gaal.
Lees meer
Late Night Shopping op 't Mgr Zwijsenplein
Zaterdag 16 december wordt weer het jaarlijks terugkerend evenement 'Late Night Shopping' georganiseerd. Ondernemers bedanken (geheel in kerstsfeer) tijdens dit evenement hun klanten door openstelling of een kraampje op het plein.
Lees meer
11 april Algemene Leden Vergadering OVM
Dinsdag 11 april 2017 vindt bij Brandend Zand te Kerkdriel weer de Algemene Leden Vergadering plaats van de OVM.
Lees meer
13 september Septemberuitje
Dinsdag 13 september gaat Ondernemers Vereniging Maasdriel met haar leden een bezoek brengen aan de Efteling.
Lees meer
Visie Centrum OVM unaniem in raad vastgesteld!
Visie centrum gebied Kerkdriel is op 3 maart 2016 unaniem in de gemeenteraad vastgesteld. Wij hebben u vorig jaar geïnformeerd over de visie van OVM betreffende het centrum gebied Kerkdriel. Na een tweetal sessies op het Gemeentehuis in Maasdriel is de oorspronkelijke visie van OVM in zijn geheel aangenomen.
Lees meer
Ruimte over?!
Wij zijn als ondernemersvereniging Maasdriel op zoek naar iemand met ruimte om de palen van de ( kerst ) sfeerverlichting op te slaan. De twee boxen zijn 1 x 1.50 x 5 meter. Heeft u wat ruimte, binnen of buiten? Neem contact op met bestuur@ovmmaasdriel.nl.
Lees meer
OVM Nieuwjaarsreceptie
Zondag 17 januari organiseert het OVM weer de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie voor de leden. Dit jaar inclusief een presentatie over de Golden Circle! Hier wordt ingegaan waarom sommige organisaties wel succesvol en anderen niet?
Lees meer
Zaterdag 19 dec. Late Night Shopping & Kerstborrel
Zaterdag 19 december wordt er door de winkeliers in het Centrum van Kerkdriel een “Late Night Shopping” georganiseerd. Wij hebben als OVM voor gekozen om onze kerstborrel samen te laten vallen met deze winkeliersactie.
Lees meer
Bedrijfsbezoek gemeente maasdriel
Op vrijdag 5 juni wordt er door de OVM samen met de directeur van de Gemeente Maasdriel voor de leden van de OVM een bedrijfsbezoek georganiseerd op het Gemeentehuis.
Lees meer
OVM Algemene Leden Vergadering
Dinsdag 7 april organiseert Ondernemers Vereniging Maasdriel voor haar leden de Algemene Ledenvergadering met als spreker Jos Burgers.
Lees meer
OVM Ondernemersloket
Ondernemers Vereniging Maasdriel heeft het beste voor met ondernemers in Maasdriel. Het is een van onze taken om als klankbord te fungeren richting de gemeente, waarbij we hen graag zaken aandragen die onder de ondernemers in onze regio spelen (vanuit eigen inzicht, maar tevens vanuit geluiden van onze leden).
Lees meer
Nieuwjaarsreceptie 2015
Zondag 11 januari jl. was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Ondernemers Vereniging Maasdriel bij Brandend Zand te Kerkdriel.
Lees meer
De beste wensen voor 2015!
Ook in 2015 staan alle ondernemers van Ondernemers Vereniging Maasdriel weer voor u klaar! Heeft u uw (zakelijke) voornemens & doelstellingen voor 2015 al vastgesteld? Gaat u in 2015 een onderneming starten? Of bent u zojuist gestart? Dit is hèt moment om lid te worden van Ondernemers Vereniging Maasdriel!
Lees meer
Najaarsactie Alwima
De eerste trekking van de Alwima Najaarsactie is weer gedaan en vanzelfsprekend zijn daar weer een hoop gelukkige prijswinnaars uitgekomen! De eerste prijs is iedere week een iPhone 6 en 20 andere prijswinnaars welke een verrassingspakket ontvangen!
Lees meer
Bedrijfsbezoek - De Groot en FC Den Bosch
Vrijdag 4 oktober hebben de leden van Ondernemers Vereniging Maasdriel een bedrijfsbezoek gebracht aan De Groot International te Hedel en de businessclub van FC Den Bosch voor de wedstrijd tegen De Graafschap.
Lees meer
Inspiratie opdoen en netwerken in de Rotterdamse havens
Afgelopen dinsdag heeft de OVM - Ondernemers Vereniging Maasdriel als 'Septemberuitje' met ruim 75 personen een bezoek gebracht aan de Havens van Rotterdam. Het Septemberuitje is één van de jaarlijkse momenten waarop de ondernemersvereniging samenkomt en ruimte is voor collega ondernemers / leden om elkaar beter te leren kennen en te netwerken.
Lees meer
23 juli - Dag van nationale rouw
Zoals u wellicht weet is vandaag 23 juli door Minister-president Rutte verklaard tot dag van nationale rouw. Op deze dag komen de eerste slachtoffers van de vliegramp in Oekraïne om 16.00 uur aan in Eindhoven, in bijzijn van nabestaanden.
Lees meer
Alwima trekking juni
In juni is er een Alwima trekking geweest waarbij alle winnaars voorzien zijn van een Replica WK bal!
Lees meer
Dinsdag 3 juni Golfclinic & Wedstrijd
Dinsdag 3 juni aanstaande organiseert de OVM een Golfclinic en wedstrijd (voor leden met GVB) bij Dorpsclub de Dorpswaard met korte presentatie van Hans Jansen.
Lees meer
Algemene Ledenvergadering 15 april as.
15 april 2014 vindt de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van Ondernemers Vereniging Maasdriel plaats. Dit jaar met als spreker dhr. Henny van der Most.
Lees meer
Nieuwjaarsborrel 2014
12 januari jl. was de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie van Ondernemervereniging Maasdriel. Het was weer een gezellig en culinair samenzijn!
Lees meer
Fijne feestdagen & een voorspoedig 2014!
Wij wensen alle leden en inwoners uit onze gemeente een hele fijne feestdagen en een goed, gezond en voorspoedig 2014! We verwelkomen onze leden graag 12 januari bij de Nieuwjaarsborrel!
Lees meer
Dinsdag 17 December ~ OVM Decemberborrel
a.s. Dinsdag 17 december is voor leden van de OVM alweer de jaarlijkse OVM Decemberborrel. De laatste activiteit voor 2013! Interesse om lid te worden? Kom gerust langs.
Lees meer
Najaarsactie Alwima nog deze maand
Bent u al aan het sparen voor mooie prijzen?
Lees meer
Sfeervol winkelen in Kerkdriel
De sfeerverlichting hangt weer in het Centrum van Kerkdriel.
Lees meer
30 september winkeliersbijeenkomst
Maandag 30 september vindt in Café Babbels te kerkdriel een winkeliersbijeenkomst plaats.
Lees meer
28 september open dag Hooymans
U bent zaterdagmiddag 28 september van harte welkom bij Autobedrijf Hooymans te Velddriel.
Lees meer
Acquisitiefraude en spooknota’s
U kent ze vast wel, de facturen van IRD, NBD, NBR, MKB enzovoorts. Allemaal maken ze handig gebruik van vertrouwenwekkende namen, logo’s en bekende kleuren in hun layout van nepfacturen. Zonder uitzondering proberen de fraudeurs die achter deze praktijken zitten u geld afhandig te maken en vaak zit u daarna vast aan een langdurig en kostbaar contract omdat u even niet goed in de kleine lettertjes had gekeken. U zult ongetwijfeld de meeste van deze spooknota’s onderscheppen maar door drukte, vakantietijd of een andere reden glipt er wel eens eentje door en dat is nu juist de reden dat deze praktijken kunnen blijven bestaan. Als er nooit eentje door zou glippen zou deze vorm van fraude immers niet meer interessant zijn. Een aardig weetje voor u: jaarlijks halen dit soort figuren 400 miljoen euro op bij het Nederlandse bedrijfsleven.
Lees meer
12 November Business Event
Op maandagavond 12 november vindt in De Kreek de tweede editie van het Business Event Bommelerwaard plaats. Dit is een indrukwekkend en enerverend netwerkevenement, waarbij onderscheidend en inspirerend ondernemerschap in de schijnwerpers wordt gezet. De jury van het Business Event Bommelerwaard heeft, onder leiding van juryvoorzitter notaris Matthieu van Maurik, de negen genomineerde bedrijven bekend gemaakt die in aanmerking komen voor de titel ‘Ondernemer van het jaar’.
Lees meer
Aankondiging: 20 november - Fiscale avond
Benieuwd hoe de nieuwe belastingwet 2013 in elkaar steekt? En hoe zien uw financiën eruit in tijden van crisis uit? Ga nu met uw financiën aan de slag!
Lees meer
Uw bedrijf met de tijd mee?
Dinsdag 30 oktober hebben we in De Kreek een thema-avond georganiseerd genaamd 'Uw bedrijf met de tijd mee'. Op deze avond verzorgde Arendse Health Center een bedrijfsbezoek met meer informatie over de gezondheid van de mens binnen het bedrijf. Aansluitend leerden Buro Buiten Zinnen en Online Identity de ondernemers meer over social media.
Lees meer
Even voorstellen: BINK Uitzendbureau
Een van onze nieuwe, jonge leden is Gert-Jan van Beurden van BINK Uitzendbureau. Hij stelt zich even voor aan ons...

Lees meer
Zeg jij JA tegen glasvezel in Maasdriel?
Tijdens de algemene ledenvergadering heb ik er al even aandacht aan besteed maar ik maak graag gebruik van onze nieuwsbrief om het thema glasvezel nog eens onder de aandacht te brengen. U bent er waarschijnlijk al wel achter gekomen dat uw internetaansluiting inmiddels onmisbaar is geworden. U heeft lange tijd alleen via de telefoonlijn (ADSL) van de KPN kunnen internetten en velen van u doen dat nog steeds. Sinds geruime tijd heeft ook de UPC (onze vroegere CAI – Centrale Antenne Inrichting) de mogelijkheid om via hun netwerk te internetten. Nu is er zicht op een derde partij die internet gaat aanbieden. Als er voldoende (30%) inwoners zich aanmelden komt er glasvezel in vooralsnog de grootste kernen van onze gemeente.
Lees meer
Even voorstellen: D-Fence Hekwerk
 D-Fence hekwerk is opgericht in 2008 door een jonge, Kerkdrielse ondernemer: Martijn Eltink.
Nadat hij drie jaar bij Montagebedrijf Elma heeft gewerkt, besloot hij om zelf een eigen bedrijf in het hekwerk te starten.
Lees meer
Even voorstellen: Kurvers Snackworld Outdoor
Bent u op zoek naar een frietwagen waarmee uw gasten van lekker eten kunnen worden voorzien? Voor bij u thuis, op een bedrijfsfeest of een evenement? Dan bent u bij Snacksworld Outdoor aan het goede adres! Snacksworld Outdoor, voor al uw feesten, partijen en evenementen!
Lees meer
Even voorstellen: FreSjo
Passie voor bouw en de drive om hard te werken. Om die reden startten Frenk van den Bogaard en Sjoerd Laheij in 2010 FreSjo, het ontwerp- en tekenbureau voor al uw bouwtekeningen. Juist in economisch mindere tijden in de bouw, is het de hoogste tijd voor een jong bedrijf met een moderne blik op bouwtekeningen van woningen en bedrijven. Niet voor niets is FreSjo specialist in de moderne manier van tekenen: 3d. Op die manier geeft FreSjo de bouw een stimulans.
Lees meer